• Biela pastelka 2022
          • Biela pastelka 2022

          • Pod názvom "Biela pastelka" sa skrýva verejná finančná zbierka pre slabozrakých a nevidiacich ľudí na Slovensku. Na našej škole sa podujatie uskutočnilo v piatok 23.septembra počas vyučovacích hodín. Každý mohol prispieť istou sumou a dostať ako odmenu bielu drevenú pastelku s poďakovaním. Aj naša škola sa zapojila do dobrovoľníctva a nebolo to zbytočné. Tým, že sme sa zapojili do tejto zbierky, dali sme ľuďom so zrakovým postihnutím nádej a šancu na zlepšenie ich života. Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli.

        • Zber starého papiera
          • Zber starého papiera

          • Papier je v dnešnej dobe aj napriek vyspelým elektronickým technológiám neodmysliteľnou súčasťou života školákov. Na výrobu jednej tony papiera je potrebné približne 2 až 3 tony dreva, veľké množstvo vody a elektriny. Zberom papiera šetríme nielen lesy, ale tiež vodné zdroje a energie. V snahe šetriť našu prírodu organizujeme aj tento školský rok v našej škole zber starého papiera v dňoch od 12. do 23. septembra 2022. Zviazaný a odvážený papier môžete priniesť pred telocvičňu denne od 8:00 do 17:30 h. Ďakujeme!

             

        • Začal sa nový školský rok
          • Začal sa nový školský rok

          • Piateho septembra sa pre všetkých žiakov opäť otvorili brány škôl. Výnimkou nebola ani základná škola. Prvý deň v škole pre našich prváčikov, či návrat do školských lavíc u žiakov vyšších ročníkov bol pre mnohých posledným letným dňom. Po zhromaždení žiakov na školskom dvore a zaznení štátnej hymny sa zhromaždeniu postupne prihovorili riaditeľka školy Mgr. A. Kocúrová a starosta obce Ing. Ján Mičuda. Riaditeľka školy informovala rodičov o organizácii nasledujúceho školského roka. Pán starosta hovoril o rekonštrukčných prácach, ktoré boli počas prázdnin v škole realizované. V závere poprial žiakom úspešný štart do nového školského roka a veľa úspechov nielen v štúdiu, ale aj pri reprezentácii školy či obce v mimoškolských voľnočasových aktivitách.

        • Slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023
          • Slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023

          • Vážení rodičia, milí žiaci!

            Riaditeľka ZŠ v Tomášovciach oznamuje, že slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023 sa uskutoční dňa 5.septembra 2022 (pondelok) o 8:00 h na školskom dvore. Po slávnostnom otvorení sa žiaci s triednymi učiteľkami presunú do tried na krátku triednickú hodinu.

            Opatrenia:

            Vstup rodičov a iných cudzích osôb do budovy školy nie je povolený.

            Dňa 05.09.2022 je vstup povolený len pre rodičov žiakov 1. ročníka, nakoľko v tento deň bude rodičovské združenie pre prvákov. Žiaci 1. ročníka si prinesú školské tašky.

            Žiaci 2., 3. a 4. ročníka budú mať triednickú hodinu bez prítomnosti svojich rodičov. 

            Rodičia vyplnia za dieťa tlačivo o bezpríznakovosti, ktoré si môžu stiahnuť zo stránky školy alebo ho budú mať k dispozícii 5. septembra 2022 pred budovou školy.

            Pisomne_vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.pdf

            Prevádzka školského klubu detí (vrátane ranného ŠKD)  a školskej jedálne začína v utorok 6.septembra 2022.

            Školské vyučovanie začne v utorok 6. septembra 2022 podľa platného rozvrhu hodín.

                    

            V Tomášovciach, 31.08.2022                  Mgr. A. Kocúrová, riaditeľka školy